Aurinkolasit

Aurinkolaseilla trendikäs ulkonäkö ja parempaa näkökykyä kirkkaille päiville

Laadukkaat aurinkolasit ovat aina silmillesi paras valinta. Huippumerkkiemme valikoimasta löydät aurinkolasit, jotka sopivat tyyliisi, istuvat kasvoillesi sekä suojaavat silmiäsi ja antavat parhaan mahdollisen näkökyvyn myös kirkkaassa säässä. Aurinkolasiemme kehykset ja linssit edustavat alansa huippuosaamista ja voit olla varma, että ne ovat mukavat ja turvalliset käytössä.

Aurinkolaseista ikonista tyyliä ja käytön mukavuutta

Aurinkolasien kanssa voi tulla nähdyksi tai niiden taakse voi kätkeytyä. Omaan tyyliin löytyvistä aurinkolaseista on mistä valita. Klassiset muodot sopivat tyyliin kuin tyyliin, ja trenditietoisempi leikittelee jännittävillä muodoilla ja väriyhdistelmillä.

Vaikka aurinkolasit mielletään usein vain asusteeksi, aurinkolasivalikoimastamme löytyy malleja, joissa on huomioitu sekä kehyksen että linssien ominaisuudet aktiiviseen elämäntapaan. Meiltä löydät sopivat aurinkolasit, katsoitpa linssien läpi sitten maantietä, golfkentän viheriöitä tai meren aaltoja.

Valikoimastamme löytyvät aurinkolasit muun muassa seuraavilta merkeiltä: Chanel, Oakley, Chloé, Ray-Ban, Face à Face ja Andy Wolf.

Huomioimme myös aurinkolasien linssit

Aurinkolasien linsseissä on eroja. Linssin väri ja tummuusaste tai vaikkapa peililinssit vaikuttavat suoraan niin aurinkolasien yleisilmeiseen kuin käytettävyyteen. Aurinkolasien linsseissä on myös monia ominaisuuksia, jotka eivät tee niistä ainoastaan tyylikkäitä vaan tarjoavat eri olosuhteisiin optisesti parhaat ominaisuudet. Linsseissä voi olla esimerkiksi liukuvärjäys, heijastuksia vähentävä polarisointi tai auringonvaloon reagoiva fotokromaattisuus. Unohtamatta aurinkolasien hankkimista juuri sinun omilla vahvuuksillasi.