Silmälasit

Oikein valituilla silmälaseilla näet ja tulet nähdyksi

Silmälasit eivät yksin korjaa heikentynyttä näköä, vaan ne voivat olla myös keskeinen osa tyyliäsi. Silmälasit ovatkin monille asuste, jota käytetään enemmän kuin mitään muuta yksittäistä vaatetta, korua tai asustetta. Siksi monet valitsevat nykyään myös useammat silmälasit, jolloin tyyliä voi muuttaa tarpeen mukaan. Lisäksi kehys- ja linssivalmistajien valikoimissa on useita malleja, jotka on suunniteltu vaikkapa työn tai vapaa-ajan harrastusten asettamiin erityisvaatimuksiin.

Trendikästä näyttävyyttä vai arkeen sopivaa huomaamattomuutta

Palvelemme aina jokaista silmälasien käyttäjää yksilöllisesti. Meiltä löytyvät sopivat silmälasit niin trenditietoiselle kuin kehyksien huomaamattomuutta arvostavalle. Meiltä löydät muodin ja optisen alan huippumerkit, kuten Chanel, Oakley, Chloé, Ray-Ban, Face à Face, Andy Wolf vain muutamia mainitaksemme. Valikoimastamme löydät varmasti tyyliisi sopivat kehykset. Asiantunteva henkilökuntamme varmistaa, että kehyksen istuvuus on miellyttävä käytössä ja soveltuu käyttöösi.

Sinulle sopivat linssit

Linssit määräytyvät näöntarkastuksessa havaittujen tarpeiden lisäksi myös kehyksien ja käyttötarpeen mukaan. Huomioimmekin aina linssin voimakkuuden vaikutuksen kehysvalinnan yhteydessä, sillä myös linssi voi muuttaa silmälasien ulkonäköä. Linsseissä sekä niiden pinnoitteissa on eroja, jotka vaikuttavat esimerkiksi näköalueeseen, UV-suojaan, käyttömukavuuteen, puhdistettavuuteen sekä likaa, vettä ja pölyä hylkiviin ominaisuuksiin. Linsseissä käytämme laadukkaita ranskalaisia Essilorin yksiteholinssejä ja Varilux-moniteholinssejä.