Piilolinssit

Piilolinsseillä elämisen vapautta

Piilolinssit soveltuvat käytännössä kaikille ja ne ovat turvallinen, miellyttävä ja kätevä vaihtoehto silloin, kun silmälasit häiritsevät, esimerkiksi urheillessa tai ulkoillessa. Piilolinsseillä saat myös vaihtelua ulkonäköösi.

Valikoimastamme löytyvät sinulle sopivat piilolinssit, kertakäyttöisistä yön yli käytettäviin piilolinsseihin. Piilolinssien käytössä tärkeintä on, että osaat itse käyttää niitä ohjeiden mukaisesti sekä laittaa ne silmiisi ja ottaa ne pois silmistäsi. Optikkomme ohjeistavat ja opastavat sinut piilolinssien oikeaoppiseen käyttöön aina henkilökohtaisesti.

Sinulle sopivat piilolinssit

Piilolinssejä ensimmäistä kertaa hankkivan kannattaa varata aika ensimmäiselle käynnille. Piilolinssisovituksessa silmät tutkitaan ja pääset sovittamaan silmillesi parhaiten sopivia linssejä.

Sovituksessa selvitetään myös käyttötarpeesi: haluatko käyttää piilolinssejä silmälasien rinnalla vai haluatko käyttää piilolinssejä ympäri vuorokauden. Piilolinssisovituksessa opastetaan piilolinssien käytössä ja hoidossa sekä tarkastusvälistä.

Varaa aika piilolinssitarkastukseen

Piilolinssit hajataittoon tai monitehoilla

Piilolinssiemme valikoimaan kuuluvat myös hajataiton piilolinssit eli tooriset piilolinssit sekä monitehopiilolinssit. Värillisillä piilolinsseillä voit saada vaihtelua ulkonäköösi. Värillisiä piilolinssejä on sekä vahvuuksilla että ilman.